Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Carduri
  <<inapoi
Program Carduri

Programul de carduri TRATADENT va ofera pachete de servicii de asigurare stomatologică privată , care se distinge prin facilităţile pe care le asigură beneficiarilor săi. El garantează intervenţii prompte în cazuri de urgenţe stomatologice. Garantează tarife preferenţiale, substanţial reduse faţă de tarifele standard aplicate în cabinet.
Asiguram monitorizarea periodică a persoanelor cuprinse în planul de asigurare. În acest fel se reduce din ce în ce mai mult timpul acordat intervenţiilor şi tratamentelor stomatologice. La rândul său acest factor contribuie într-o măsură semnificativă la creşterea stării de sănătate în companie şi la sporirea într-un quantum echivalent a capacităţii de muncă.
Introducerea acestui serviciui marchează un moment de maturitate al clinicii noastre. Nivelul dotării tehnice, expertiza în tehnici şi proceduri de ultimă oră şi, mai ales, calitatea profesională şi umană a echipei medicale ne asigură fundaţia şi încrederea necesare punerii pe piaţă a unui serviciu complex şi performant.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio