Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Pentru Pacienti
  <<inapoi
GHID DE SANATATE ORALA

• Sănătatea orală la copii: Cariile şi gingivitele la copii pot fi evitate dacă se va impune din timp o igienă riguroasă. Rutina igienei bucale trebuie formată din primii ani şi trebuie să dureze de-a lungul întregii vieţi.
• Sănătatea orală la adolescenţi: Pentru păstrarea dinţilor sănătoşi în această perioadă, trebuie asigurată o atenţie deosebită igienei orale şi dietei corecte. Cariile şi afecţiunile parodontale reprezintă o ameninţare pentru adolescenţi, la fel ca şi pentru adulţi.
• Sănătate orală a adultului: Datorită ritmului de viaţă alert, adultului îi rămâne foarte puţin timp pentru grija care trebuie să o acorde sănătăţii dinţilor. Din păcate, neglijarea igienei orale duce la îmbolnăviri parodontale, principala cauză a pierderii dinţilor la adulţi.
• Periajul corect: este esenţial pentru curăţarea eficientă a dinţilor şi gingiilor. Trebuie folosită o periuţă moale de nylon, cu fire rotunjite la capete, evitând iritarea gingiilor. In cabinetul nostru beneficiaţi de un periaj profesional şi vi se explică tehnica corectă de periaj pe care trebuie să o folosiţi acasă.
• Pasta de dinţi: Rolurile pastei de dinţi sunt următoarele: îndepărtarea resturilor alimentare şi bacteriene de pe dinţi, protecţia împotriva cariilor, protecţia împotriva tartrului si afectiunilor gingivale, albirea dinţilor.
• Procedee de albire a dintilor: Inainte de a alege un procedeu de albire a dintilor, se recomandă solicitarea unei păreri avizate, pe care numai un expert în igiena orala o poate da; medicul dvs. vă va spune care din procedeele existente este cel mai bun în cazul dumneavoastră.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio