Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Implante dentare | Implantul dentar – solutia perfecta! Rezolvarea ideala!
  <<inapoi

Spre deosebire de lucrarile protetice fixe sau mobile, implantul dentar este pozitionat in os si nu afecteaza dintii alaturati indemni. Fortele implicate in procesul de masticatie ajung pana la 80 kg forta pe centimetrul patrat. Solutia prin implant permite realizarea procesului de masticatie in mod natural, sistemul fiind astfel proiectat incat sa reziste fortelor masticatorii si sa asigure stabilitatea acestuia in timp. Nu produce carii secundare. Este indicat la orice varsta.
Nu toata lumea poate beneficia de un implant. Pentru un tratament de succes, pacientul trebuie sa prezinte o calitate si o cantitate adecvata de os alveolar (densitate, inaltime, grosime), un sistem imunitar bun si sa nu prezinte boli cronice. Oferim pacientilor nostri posibilitatea de a-si face un set de analize care sa dovedeasca starea de sanatate intr-un laborator de analize foarte bine dotat cu care noi colaboram. 
Implantul dentar este o solutie moderna si eficace cu numeroase avantaje fata de metodele clasice folosite in stomatologie. In cazul lipsei unuia sau mai multor dinti, o metoda de tratament moderna este puntea dentara sustinuta pe implante.
La pacientii cu edentatii extinse (lipsa mai multor dinti pe un maxilar) sau chiar totale (lipsa tuturor dintilor pe un maxilar), tratamentul prin implante dentare este singura alternativa de a nu purta proteze mobile. Se pot insera 4-10 implante (in functie de intinderea edentatiei) peste care se poate confectiona o proteza scheletata mobilizabila sau o punte mobilizabila pe 4-6 implante sau o proteza fixa metalo-ceramica pe 8-10 implante.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio