Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Implante dentare | Avantaje vs riscuri
  <<inapoi

Implantele sunt pozitionate in os in cursul unei interventii chirurgicale in cabinetul stomatologic sub anestezie locala sau cu sedare, fiind un procedeu relativ facil.
Studiile realizate indica o rata de succes de 95%, implanturile fiind analizate statistic pe o perioada mare de timp. Cazurile de insucces, cele 5%, se datoreaza aproape in totalitate cauzelor externe operatiei in sine si materialului folosit la realizarea implantului cum ar fi: o boala generala a pacientului  ce poate reprezenta o contraindicatie la interventia chirurgicala, lipsa de colaborare a pacientului, igiena orala defectuoasa, consumul de droguri, alcool, fumatul, probleme emotionale si probleme legate de cantitatea si calitatea osului.
Implanturile dentare sunt un succes dar nu cu orice pret si nu pentru oricine. Alegerea tratamentului prin implante trebuie facuta in colaborare cu medicul implantolog, dupa o analiza completa a starii de sanatate si a conditiilor locale (os).

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio