Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Profilaxie dentara | Fluorizarea
  <<inapoi

Fluorul este principalul ajutor in prevenirea cariei dentare. Formarea dintilor se incheie in jurul varstei de 14-15 ani. Pana la aceasta varsta fluorul actioneaza eficient daca este administrat local. Fluorizarea e o procedura complet nedureroasa, care consta in aplicarea pe dinti a unor geluri concentrate cu fluor. Procedura se face in mod normal de doua ori pe an. La pacientii cu risc mare de carie sau la purtatorii de aparat ortodontic este indicat sa se faca mai des. Pentru a mari eficienta acestor geluri, ele pot fi aplicate pe dinti in gutiere (asemanatoare cu cele utilizate in tratamentul de albire). Fluorizarea topica locala trebuie facuta dupa curatarea dintilor prin periaj profesional.
Metode uzuale de fluorizare externa: fluorizare locala (aplicarea pe dinti de lacuri sau geluri fluorurate direct sau in gutiere) sau clatiri cu solutii fluorurate.
De asemenea, in urma albirii dintilor, pentru reducerea sensibilitatii dintilor, se recomanda aplicarea locala a florului in gutiere.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio