Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Tratamente protetice | Proteze fixe zirconiu-ceramice
  <<inapoi

Zirconiul permite trecerea luminii la fel ca prin dintii naturali, iar lucrarile din ceramica pe schelet de zirconiu sunt cele mai fizionomice, oferind estetica maxima si rezistenta de neegalat. Scheletul de zirconiu se obtine prin frezarea computerizata (tehnica CAD/CAM), iar ceramica se depune in straturi succesive de catre tehnicianul dentar.
Daca planul de tratament protetic stabilit de catre medic presupune slefuirea dintilor, la sfarsitul sedintei de tratament veti pleca cu lucrari provizorii cimentate in gura, confectionate direct in cabinet.
Lucrarile dentare nu au aceeasi capacitate de autocuratare ca a dintilor sanatosi, oricat de bine ar fi facute. Din acest motiv, pacientii trebuie sa acorde o mare atentie igienei orale pentru a prelungi durabilitatea acestora in cavitatea orala.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio