Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Cosmetica dentara | Albirea dintilor
  <<inapoi

Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare cat si cele mai multumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii clinicii noastre. Suntem mandri sa oferim diferite optiuni pentru procedurile de albire, care sunt personalizate dorintelor si nevoilor fiecarei persoane. De la albirea dentara pentru acasa (cu gel de albire) la albirea accelerata (cu sistemul Zoom2, in cabinet), pacientii se bucura de zambete mai luminoase si mai stralucitoare obtinute intr-o perioada foarte scurta de timp.
Poti alege diverse metode de albire a dintilor, in functie de nevoile tale:
• sistem de albire pentru acasa cu Opalescence;
• sistem de albire in cabinet cu lampa cu plasma Zoom2.
Sistemul de albire cu lampa cu plasma ZOOM2 oferit de clinica noastra da rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic (albirea pana la 8 tonuri fata de culoarea initiala). Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata de pacienti. 

Albire ZOOM
 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio