Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Tratamente | Cosmetica dentara | Fatete ceramice (veneers)
  <<inapoi

Fatetarea dentara este cea mai noua metoda de folosire a artei si stiintei cosmeticii dentare. Fatetele dentare sunt destinate sa se potriveasca fetei pacientului, personalitatii lui si in final sa-i redea zambetul.
Fatetele de ceramica (portelan) creeaza un aspect firesc al danturii, datorita absentei metalului, oferind o translucenta foarte apropiata de cea a dintilor naturali. Suprafata de portelan este foarte neteda si impenetrabila, motiv pentru care dintii fatetati nu-si vor schimba niciodata culoarea si stralucirea conferite de catre ceramica. Prepararea dintilor, amprentarea si cimentarea fatetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate, care necesita personal medical calificat in domeniul esteticii dentare. Fatetele ceramice se realizeaza prin tehnici de stratificare complexa determinata de oferta minima de spatiu, pe model duplicat de masa refractara, cu variate artificii de culoare si transparenta.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact
Copyright © 2007 Tratadent.ro Toate drepturile rezervate | design: INestetic Studio