Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Octombrie 10, 2010
Ortodontie invizibila!

Aparatele linguale sunt o alternativa moderna si estetica la aparatele dentare conventionale care se monteaza pe zona vestibulara.

detalii
Iunie 15, 2010
Parteneriat cu CMU si Medicover

detalii
Martie 16, 2009
Servicii stomatologice cu sedare

detalii
Martie 15, 2009
Program Carduri

detalii
Martie 14, 2009
Aparat NOU ! ZOOM 2

detalii
Aparat NOU ! ZOOM 2
Martie 14, 2009

Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare cat si cele mai multumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii clinicii noastre. Suntem mandri sa oferim diferite optiuni pentru procedurile de albire, care sunt personalizate dorintelor si nevoilor fiecarei persoane.

Sistemul de albire cu lampa cu plasma ZOOM2 oferit de clinica noastra da rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic (albirea pana la 8 tonuri fata de culoarea initiala). Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata de pacienti. 

Albirea accelerata cu sistemul Zoom2, in cabinet, pacientii se bucura de zambete mai luminoase si mai stralucitoare obtinute intr-o perioada foarte scurta de timp.

 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact