Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Octombrie 10, 2010
Ortodontie invizibila!

Aparatele linguale sunt o alternativa moderna si estetica la aparatele dentare conventionale care se monteaza pe zona vestibulara.

detalii
Iunie 15, 2010
Parteneriat cu CMU si Medicover

detalii
Martie 16, 2009
Servicii stomatologice cu sedare

detalii
Martie 15, 2009
Program Carduri

detalii
Martie 14, 2009
Aparat NOU ! ZOOM 2

detalii
Tratamente <<inapoi
Tratamente odontale
Odontoterapia se ocupa cu refacerea structurii şi functionalităţii dinţilor cariati, de la carii simple până la complicaţii ale acestora. Materialele de ultima generatie şi tehnicile moderne permit obţinerea unor obturatii durabile şi perfect estetice, conservand vitalitatea dintelui.
Suntem adeptii tratamentului modern al cariei dentare pe principiul preparatiilor minim-invazive, adica a îndepartarii stricte a dentinei cariate si a obturarii (plombarii) cavitatilor rezultate cu materiale compozite fotopolimerizabile cu estetica si retentie  maxima. Ca urmare, principiul minim invaziv este tratamentul ideal pentru dintii dumneavoastra.
Medicii nostri va pot propune ca alternativa la obisnuita obturatie (plomba) o solutie mai moderna si mult mai buna, incrustatia.
 
Incrustatia
 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact