Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Octombrie 10, 2010
Ortodontie invizibila!

Aparatele linguale sunt o alternativa moderna si estetica la aparatele dentare conventionale care se monteaza pe zona vestibulara.

detalii
Iunie 15, 2010
Parteneriat cu CMU si Medicover

detalii
Martie 16, 2009
Servicii stomatologice cu sedare

detalii
Martie 15, 2009
Program Carduri

detalii
Martie 14, 2009
Aparat NOU ! ZOOM 2

detalii
Tratamente <<inapoi
Profilaxie dentara
Profilaxia reprezinta prima si cea mai importanta etapa a ingrijirii dintilor. Intretinerea unor dinti sanatosi tine de fiecare dintre noi, de felul in care aplicam proceduri simple de igiena orala, precum periajul corect si folosirea atei dentare.
In clinica noastra, asistenta de profilaxie executa detartrajul dintilor prin metode combinate (ultrasunete, air-flow), promoveaza metoda corecta de spalat pe dinti si  masurile de igiena orala in randul pacientilor nostri inmanandu-le “Ghidul de sanatate oro-dentara”.
Este obligatoriu controlul periodic odata la 6 luni pentru ca medicul stomatolog sa depisteze si sa trateze fiecare carie inainte de aparitia durerii si a complicatiilor. Un dinte nu doare din cauza curentului, ci datorita unei carii complicate. Un control stomatologic de doua ori pe an va poate face sa aveti o dantura completa si fara probleme, iar cu cat intarzierea este mai mare, cu atat doare mai tare si va costa mai mult.
 
Sigilarea
Fluorizarea
 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact