Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Octombrie 10, 2010
Ortodontie invizibila!

Aparatele linguale sunt o alternativa moderna si estetica la aparatele dentare conventionale care se monteaza pe zona vestibulara.

detalii
Iunie 15, 2010
Parteneriat cu CMU si Medicover

detalii
Martie 16, 2009
Servicii stomatologice cu sedare

detalii
Martie 15, 2009
Program Carduri

detalii
Martie 14, 2009
Aparat NOU ! ZOOM 2

detalii
Tratamente <<inapoi
Cosmetica dentara
În ultima vreme pacienţii care caută un tratament protetic sunt preocupaţi în primul rând de îmbunătăţirea esteticii dentare. Cuvântul estetică implică noţiunea de frumuseţe, naturaleţe şi aspect tânăr în ciuda vârstei. Ţelul tratamentului estetic trebuie să fie cel de obţinere a unui aspect cât mai natural. Tehnologia stomatologica moderna si specializarea doctorilor stomatologi fac ca estetica dentara sa fie principala preocupare in realizarea unei lucrari protetice.
Poziţia arcadei maxilarului superior şi aranjamentul dinţilor anteriori aduc o contribuţie crucială la aspectul feţei. Dinţii nu sunt doar nişte componente importante ale aspectului facial, ei oferă fiecărei feţe o identitate unică la fel ca ochii, nasul, proporţiile osoase. De aceea, tratamentele estetice şi protetice sunt inseparabile.
Durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la persoana la persoana. Starea dintilor inainte de tratament influenteaza durata remedierilor.
 
Albirea dintilor
Fatete ceramice (veneers)
 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact