Despre noi

Acasă » Despre

tratadent-2

De ce

Tratadent

O clinică stomatologică din noua generație: cele mai noi și mai performante materiale, condiții optime de tratament și, înainte de orice, calitatea de vârf a actului medical stomatologic.

Tehnologie

Ne alegem cu grijă materialele de ultimă generație din SUA, Germania, Japonia sau Elveția, adoptăm tehnologii noi, verificate ca fiind cele mai bune. Fiecare pacient beneficiază de o trusă individuală de consultație, autoclav care asigură sterilizarea instrumentarului cu căldură umedă, pupinel care asigură sterilizarea instrumentarului cu căldură uscată, caiet de sterilizare prin care menținem un control atent al procedurilor de sterilizare.

Sunteți pregătit să zâmbiți din nou?

Odată devenit pacient al Tratadent puteți fi siguri că știm în fiecare moment cine sunteți, ce probleme ați avut și, prin urmare, care este cel mai bun tratament de urmat în prezent. Fișa dumneavoastră este în grija programului nostru de evidență computerizată a pacienților. Istoricul dumneavoastră medical, tratamentele urmate și, nu în ultimul rând, fotografii ale diferitelor stadii ale tratamentului sunt păstrate cu grijă și aduse mereu la zi.

Echipa noastră

Adina Pancă

Medic primar Stomatologie Generală Doctor în științe medicale

Anca Oltean

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie facială

Georgiana Vlad

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară

Adrian Fono

Medic Primar ATI Colaborator

Mohamed Almotawakel

Medic specialist Chirurgie BMF Colaborator