Cauta pe site
Informatii Utile
Mai 21, 2012
Restaurare fixa totala pe 4 implanturi

Procedura “All-on-4” sau “All-on-6” este o tehnica chirurgicala dezvoltata de un medic portughez impreuna cu Nobel Biocare, la inceputul anilor 1990, pentru reabilitarea arcadelor edentate total prin proteze fixe.

detalii
Octombrie 10, 2010
Ortodontie invizibila!

Aparatele linguale sunt o alternativa moderna si estetica la aparatele dentare conventionale care se monteaza pe zona vestibulara.

detalii
Iunie 15, 2010
Parteneriat cu CMU si Medicover

detalii
Martie 16, 2009
Servicii stomatologice cu sedare

detalii
Martie 15, 2009
Program Carduri

detalii
Martie 14, 2009
Aparat NOU ! ZOOM 2

detalii
Tratamente <<inapoi
Tratamente protetice
Sunt multe motive pentru care dintii lipsa trebuie inlocuiti: fizionomice (redarea zambetului, pastrarea reliefului buzelor, obrajilor, echilibrarea etajelor fetei), functionale (reabilitarea masticatiei, fonatiei, impiedicarea migrarilor dentare). Dezechilibrul cauzat de lipsa dinţilor poate evolua către afecţiuni gingivo-parodontale şi disfuncţia articulaţiei temporomandibulare 
Pentru a impiedica aparitia unui dezechilibru la nivelul aparatului dento-maxilar, orice lipsa dentara trebuie protezata cat mai rapid. Medicul stomatolog va alege in functie de fiecare situatie clinica in parte tratamentul protetic prin proteza dentara fixa, proteza mobila sau mobilizabila, implant dentar.
Amânarea prezentarii la medicul stomatolog nu face decât să înrăutăţească situaţia si sa complice tratamentul.
Drumul parcurs de protetica dentară de la începuturile ei până în prezent a fost influenţat de continua evoluţie ştiinţifică şi culturală a omenirii. Pana la aparitia implantului dentar, pentru un dinte lipsa se slefuiau cel putin doi dinti vecini si se realiza o punte dentara. In cazul in care pacientul nu mai prezenta nici un dinte in cavitatea bucala, sau numarul lor era insuficient pentru amplasarea unei proteze dentare fixe, se recomanda o proteza acrilica mobila totala sau partiala.
Daca acum zeci de ani pentru confectionarea lucrarilor dentare se foloseau aliaje metalice nobile, seminobile, Cr-Co, Cr—Ni, Gaudent, semifizionomice sau nefizionomice, in prezent lucrarile dentare fixe sunt confectionate din ceramica pe schelet metalic sau zirconiu si din integral ceramica. Aspectul fizionomic este incontestabil superior, ele redand perfect translucenta dentara caracteristica dintelui natural.
 
Proteze fixe metalo-ceramice
Proteze fixe zirconiu-ceramice
Puntea adeziva (Maryland)
Protezele scheletate
Suproprotezarea pe dinti
Supraprotezarea pe implanturi
Protezele parţiale flexibile
Proteza totală
Proteza imediata
 
Despre noi Galerie Tratamente Pentru pacienti Carduri Contact